tiistai 1. toukokuuta 2012

Maggie Shayne: Hämärän muistot (Yön siivet osa 2.)
336 sivua, Kirjoittaja: Maggie Shayne, Harlequin Nocturne (Paranormal Romance)

Tästähän kirjasta Shaynen tekstit vasta paranee. Erittäin koukuttava lukukokemus, joka täytyy lukea loppuun yhdellä hotkaisulla. Jos sama vauhti jatkuu muissakin sarjan kirjoissa, niin sehän alkaa vetää vertoja Manalan valtiaille ja Mustan tikarin veljeskunta -sarjoille.

Kirjan kansi ei ehkä ollut ihan niin hokutteleva kuin edeltäjänsä, mutta sisältö sitäkin parempi!
Tarina jatkaa ensimmäisestä kirjasta tutuksi tulleen  Rolandin ja uuden tuttavuuden, egyptin faaraon tyttären Rhiannonin kiihkeää romanssia. Se mikä on kirjassa erityisen hyvää on se, että Ronaldin ja Rhiannonin rinnalla tarinassa saavat pienen osansa ensimmäisen kirjan pari Eric ja Tamara. Sekä Jamey, tuttu hänkin ensimmäisestä osasta.
Myös vanha vihollinen PTI (Paranormaalin tutkimuksen instituutti) vaanii jälleen pariskuntia.Mutta  tällä kertaa asialla on myös toinen uhkaaja.


Rhiannon, tuo armoitettu faaraon tytär, Niilin prinsessa, ikuisen elämän sankari, monien tuntema lannistumaton tuittupää, päättää ottaa selvää Rolandin sydämestä. Roland on pitänyt itseään paholaisen riivaamana sydämettömänä epäritarina jo Ranskan vallankumouksen ajoista asti. Kun yhteisenä takaa-ajajana on kaikkia kuolemattomia jahtaavat tiedemiehet, on jääräpäisimmälläkin sydämellä tilaisuus avautua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti