torstai 19. huhtikuuta 2012

Maggie Shayne: Ikiyön tarinoita (Yön siivet 1.osa)336 sivua, Kirjoittaja: Maggie Shayne, Harlequin Nocturne (Paranormal Romance)

Jälleen koukuttava lukukokemus Shayneltä. Tämähän sarja alkaa tuntua järin mielenkiintoiselta jos sama vauhti jatkuu. Kirja oli välillä jännittävää, vauhdikasta ja mielenkiintoista lukea. Välillä se imaisi oikein kunnolla otteeseensa.Kirjan kansi oli tosi houkutteleva ja hieno, se lupaili hyvää kirjaa. Sisällön suhteen en myöskään joutunut pettymään. Innolla jatkan seuraavan kirjan lukemista...

Aiheena on se tavallinen romanssi vampyyrin ja ihmisen välillä. Päähenkilönä Tamara, joka on asunnut huoltajansa Danielin luona miltein koko ikänsä, menetettyään vanhenpansa. Tamaraa vaivaavat öisin unettomuus ja painajaiset.
Eräänä yönä Tamaran elämään ilmestyy salaperäinen ja komea Eric, joka vaikuttaa Tamarasta
kovin tutulta.Mutta kuka hän on?
Tamara työskentelee PTI:ssä (Paranormaalin tutkimuksen instituutti), missä Daniel on myös  töissä. Kun Tamaralle selviää totuus Ericistä, hänelle selviää myös Daniel on miehiään ja mitä PTI:ssä oikeastaan touhutaan.
Tamara on aina tiennyt olevansa erilainen kuin muut. Menetettyään vanhempansa hän on elänyt yksinäisen elämän holhoojansa Danielin kanssa, jonka työtoveri hän myöskin on ollut PTI:ssä – Paranormaalin Tutkimuksen Instituutissa.
   Tamara tuntee, että jokin asia on muuttumassa; hän ei saa nukuttua öisin, Daniel ylisuojelee häntä ja hän tutustuu mieheen, joka on ventovieras, mutta jonka hän aistii tuntevansa vuosien takaa. Uusi elämä yllättää, eikä menneisyyskään jätä Tamaraa rauhaan. Mutta Tamara ei voi ollenkaan olla varma, haluaako hän tietää kaiken tämän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti